Groepsuitjes op het water; zeilen als bedrijfsuitje, familieuitje of teambuilding

Zeilen als Bedrijfsuitje, Teambuilding of Groepsuitje voor 2 tot 75 personen

Vanaf € 45 p.p.! 

Gezellig zeilen samen met je collega’s, vrienden of familie !

leren zeilen bij Happy Sailing

Lekker zeilen met een groep collega’s, vrienden of famlie?

Happy Sailing heeft tal van mogelijkheden om een schitterende (mid)dag op het water te beleven voor groepen van 2 tot 75 personen. Als je wilt verzorgen we tevens de lunch en lekkere drankjes, maar het is ook toegestaan om alles zelf mee te brengen. Ook hebben we motivational speakers, om een frisse wind door je team te laten waaien en zo tot fantastische nieuwe inspiraties te komen!

 

Welk jacht past het beste bij jullie zeiluitje?

Onderstaand zie je een overzicht van de zeiljachten en platbodems die je bij Happy Sailing kunt huren, inclusief kapitein, voor een fantastisch groepsuitje.

Als je meer informatie wilt omtrent 1 van deze boten kun je ons bellen op 0229 750 739 of contacten via het contactformulier onderaan deze pagina. We zullen je vragen beantwoorden en desgewenst een passende offerte aan je mailen.

Teambuilding groepsuitje

Dehler 39 – Edam – 2-8 p.

Leer zeilen bij de zeilschool van Happy Sailing bij onze CWO gecertificeerde instructeurs

Dehler 39 – Enkhuizen – 2-8 p.

Groepsuitje tot 8 personen zeilen

Contest 48 – Medemblik – 2-8 p.

 

 

 

 

 

 

 

 

Authentiek zeiljacht voor familieuitje of bedrijfsuitje

Authentiek teakhouten jacht – Enkh. – 2-10 p.

Platbodem Friese Tjalk De Horizon huren IJsselmeer Bedrijfsuitjes en Groepsuitjes

Friese Tjalk – Medemblik – 5-18 p.

Platbodem voor teamuitje of vriendenuitje

Platbodem – Medemblik – 2-10 p.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsuitje of groepsuitje zeilen op platbodem

Platbodem – Hoorn – 15-36 p.


Onder zeil: Hanse 411 te huur bij Happy Sailing aan het IJsselmeer vanuit Edam  zeilschool aan het IJsselmeer  Happy Sailing zeiljacht verhuur en makelaardij

Een luxe zeiljacht of juist een platbodem?

Op een luxe zeiljacht kunnen 4 tot 8 personen meezeilen terwijl onze platbodems plek hebben voor variërend maximaal 8 tot 36 gasten.

Platbodem Friese Tjalk De Horizon huren IJsselmeer Bedrijfsuitjes en Groepsuitjes Platbodem Friese Tjalk De Horizon huren IJsselmeer Bedrijfsuitjes en Groepsuitjes Platbodem Friese Tjalk De Horizon huren IJsselmeer Bedrijfsuitjes en Groepsuitjes Platbodem Friese Tjalk De Horizon huren IJsselmeer Bedrijfsuitjes en Groepsuitjes Platbodem Friese Tjalk De Horizon huren IJsselmeer Bedrijfsuitjes en Groepsuitjes

Wat kun je zoal beleven tijdens en naast het zeilen?

Wat denk je bijvoorbeeld van:

 • Lekker voor een aantal uren het water op met 1 of meer zeiljachten of een authentieke platbodem en genieten van de vrijheid van het water.
 • Oversteken van Medemblik of Enkhuizen naar Stavoren: We vertrekken in Medemblik of Enkhuizen en steken over naar Stavoren (circa 2 uur heen en 2 uur terug zeilen) alwaar diverse mogelijkheden te beleven zijn:
  • Een lekker lunch in een van de sfeervolle horeca aangelegenheden of een georganiseerde gezellige lunch aan boord
  • Een sportieve handboog schietclinic
  • Fietsen huren voor een leuke fietstocht door de mooie natuur en omgeving
  • Gewoon even lekker door de straatjes van Stavoren wandelen of een lekker visje halen
 • Een spannende matchrace, met of zonder teambuilding, tussen 2 of meer zeiljachten. In overleg kunnen we deze matchrace vormgeven.
 • Zeilen gecombineerd met een inspiratiesessie, NLP of andere management training in kasteel Radboud welke direct aan onze haven ligt (of andere locatie naar wens).
 • Maar er is veel meer mogelijk; in overleg stellen we jullie ideale teamuitje, groepsuitje, bedrijfsuitje, familieuitje, vrienden- of vriendenuitje samen!

Platbodem huren IJsselmeer Hoorn bedrijfsuitjes groepsuitjes zeilen Platbodem huren IJsselmeer Hoorn bedrijfsuitjes groepsuitjes zeilen Platbodem huren IJsselmeer Hoorn bedrijfsuitjes groepsuitjes zeilen Platbodem huren IJsselmeer Hoorn bedrijfsuitjes groepsuitjes zeilen Platbodem huren IJsselmeer Hoorn bedrijfsuitjes groepsuitjes zeilen

Op welke locaties kun je het bedrijfsuitje, teambuilding of groepsuitje zeilen beleven?

 • Onze platbodem voor maximaal 18 personen, een Friese Tjalk uit 2005, ligt in de haven van Medemblik
 • Tevens hebben we in Medemblik zowel een schitterend groot stalen jacht als een gezellige platbodem voor 3 tot 10 personen
 • In Enkhuizen ligt ons authentiek teakhouten zeiljacht voor groepen van 3 tot 10 personen.
 • Ook hebben we in Enkhuizen een Dehler 39; een luxe jacht voor 2 tot 8 personen. Eventueel te combineren met onze 2e Dehler 39 voor een spannende matchrace!
 • Onze platbodem van 17 tot 36 personen ligt in Hoorn. Ze is gebouwd in 1882 en daarmee 1 van de oudste 5 zeilschepen in Nederland die nog varend zijn! Het mag voor zich spreken dat ze volledig gemoderniseerd en gereviseerd is.
 • Onze luxe zeiljachten liggen verspreid over de mooie havenplaatsen van het IJsselmeer zoals; Medemblik, Enkhuizen, Hoorn en Makkum en in Zeeland in de nieuwste haven van Nederland; Cadzand-Bad.

Videoclip voor sfeer impressie op een van onze platbodems

Zeilen, een verrijking voor iedereen !

leren zeilen bij Happy Sailing

Ervaring leert dat actief zijn op en om het water een prachtige basis is om je even in een hele andere werkelijkheid te begeven. De bestaande structuren verdwijnen al snel zodra men aan boord stapt en wanneer de zeilen gehezen worden beleef je gelijk de vrijheid van het water en de elementen. Een mooie gelegenheid voor teams en bedrijven om de frisse wind alles schoon te laten blazen. Vanuit de frisse blik ontstaan vaak weer schitterende nieuwe inzichten waarbij elke organisatie uiteraard baat heeft.

Voor familie en vriendengroepen is het vanzelfsprekend sowieso een mooie gelegenheid om weer gezellig met elkaar samen te komen!


Geinteresseerd?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 0229 750 739

Samen stellen we een fantastische dag of middag op het water samen waarbij vrijwel alles mogelijk is.

Dit kan al vanaf € 45 p.p.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Be Happy … Soon you will be Sailing !