Bedrijfsuitje, teambuilding of Groepsuitje : gezellig zeilen met je team, vrienden of familie. Al vanaf € 45 !

Zeilen als Bedrijfsuitje, Teambuilding of Groepsuitje

Vanaf € 45 p.p.! 

Gezellig zeilen samen met je collega’s, vrienden of familie !

leren zeilen bij Happy Sailing

Lekker zeilen met een groep collega’s, vrienden of famlie?

Happy Sailing heeft tal van mogelijkheden om een schitterende (mid)dag te beleven op en om het water voor groepen tot 100 personen.

Onder zeil: Hanse 411 te huur bij Happy Sailing aan het IJsselmeer vanuit Edam  zeilschool aan het IJsselmeer  Happy Sailing zeiljacht verhuur en makelaardij

Luxe zeiljachten of juist 1 of meer platbodems?

Op een luxe zeiljacht kunnen ongeveer 6 tot 9 personen meezeilen terwijl onze platbodems plek hebben voor variërend maximaal 18 tot 36 gasten.

Platbodem Friese Tjalk De Horizon huren IJsselmeer Bedrijfsuitjes en Groepsuitjes Platbodem Friese Tjalk De Horizon huren IJsselmeer Bedrijfsuitjes en Groepsuitjes Platbodem Friese Tjalk De Horizon huren IJsselmeer Bedrijfsuitjes en Groepsuitjes Platbodem Friese Tjalk De Horizon huren IJsselmeer Bedrijfsuitjes en Groepsuitjes Platbodem Friese Tjalk De Horizon huren IJsselmeer Bedrijfsuitjes en Groepsuitjes

Wat kun je zoal beleven tijdens en naast het zeilen?

Wat denk je bijvoorbeeld van:

 • Lekker voor een aantal uren het water op met 1 of meer zeiljachten of een authentieke platbodem en genieten van de vrijheid van het water.
 • Oversteken van Medemblik of Enkhuizen naar Stavoren: We vertrekken in Medemblik of Enkhuizen en steken over naar Stavoren (circa 2 uur heen en 2 uur terug zeilen) alwaar diverse mogelijkheden te beleven zijn:
  • Een lekker lunch in een van de sfeervolle horeca aangelegenheden of een georganiseerde gezellige lunch aan boord
  • Een sportieve handboog schietclinic
  • Fietsen huren voor een leuke fietstocht door de mooie natuur en omgeving
  • Gewoon even lekker door de straatjes van Stavoren wandelen of een lekker visje halen
 • Een spannende matchrace, met of zonder teambuilding, tussen 2 of meer zeiljachten. In overleg kunnen we deze matchrace vormgeven.
 • Zeilen gecombineerd met een inspiratiesessie, NLP of andere management training in kasteel Radboud welke direct aan onze haven ligt (of andere locatie naar wens).

Platbodem huren IJsselmeer Hoorn bedrijfsuitjes groepsuitjes zeilen Platbodem huren IJsselmeer Hoorn bedrijfsuitjes groepsuitjes zeilen Platbodem huren IJsselmeer Hoorn bedrijfsuitjes groepsuitjes zeilen Platbodem huren IJsselmeer Hoorn bedrijfsuitjes groepsuitjes zeilen Platbodem huren IJsselmeer Hoorn bedrijfsuitjes groepsuitjes zeilen

Op welke locaties kun je het bedrijfsuitje, teambuilding of groepsuitje zeilen beleven?

 • Onze platbodem voor maximaal 20 personen, een Friese Tjalk uit 2005, ligt in de haven van Medemblik
 • Onze platbodem van 17 tot 36 personen ligt in Hoorn. Ze is gebouwd in 1882 en daarmee 1 van de oudste 5 zeilschepen in Nederland die nog varend zijn! Het mag voor zich spreken dat ze volledig gemoderniseerd en gereviseerd is.
 • Onze luxe zeiljachten liggen verspreid over de mooie havenplaatsen van het IJsselmeer zoals; Medemblik, Enkhuizen, Hoorn en Makkum en in Zeeland in de nieuwste haven van Nederland; Cadzand-Bad.

Foto’s luxe zeiljachten ter inspiratie

Zeiljacht Beneteau Cyclades 50.5 2007 Zeeland Noordzee huren Beneteau Oceanis 34 2011 huren vanuit Zeeland aan de Noordzee kust Bavaria 47 voet huren

Bavaria 47 Hoorn IJsselmeer Happy Sailing Zeilboot Beneteau 393 vanuit Amsterdam huren aan het IJsselmeer - onder zeil leren zeilen bij Happy Sailing Gangboord Hanse 34

Bedrijfsuitjes en groepsuitjes Bedrijfsuitjes en groepsuitjes Bedrijfsuitjes en groepsuitjes Bedrijfsuitjes en groepsuitjes 

zeiljacht huren ijsselmeer yachtcharter Happy Sailing Beneteau

Videoclip voor sfeer impressie op een van onze platbodems

Zeilen, een verrijking voor iedereen !

leren zeilen bij Happy Sailing

Ervaring leert dat actief zijn op en om het water een prachtige basis is om je even in een hele andere werkelijkheid te begeven. De bestaande structuren verdwijnen al snel zodra men aan boord stapt en wanneer de zeilen gehezen worden beleef je gelijk de vrijheid van het water en de elementen. Een mooie gelegenheid voor teams en bedrijven om de frisse wind alles schoon te laten blazen. Vanuit de frisse blik ontstaan vaak weer schitterende nieuwe inzichten waarbij elke organisatie uiteraard baat heeft.

Voor familie en vriendengroepen is het vanzelfsprekend sowieso een mooie gelegenheid om weer gezellig met elkaar samen te komen!


Geinteresseerd?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 0229 750 739

Samen stellen we een fantastische dag of middag op het water samen waarbij vrijwel alles mogelijk is.

Dit kan al vanaf € 45 p.p.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht