Happy Buying

Happy Buying

Ons Buy & Charter concept voor zeiljachten

 

Buy&Charter voor zeiljachten

Happy Buying, Buy en Charter voor zeiljachten

Overweegt u de aanschaf van een nieuw zeiljacht? Het Happy Buying concept van Happy Sailing maakt het voor u financieel een stuk aantrekkelijker om booteigenaar te worden.
Het aanschaffen van een zeiljacht via dit buy en charter concept levert veel voordelen op voor u.

Door het schip via Happy Sailing aan te schaffen en te exploiteren kunt u allereerst de BTW terug vorderen. Op een zeiljacht van € 125.000 scheelt alleen dat dus al ruim € 25.000 op uw aankoop. Via de juiste constructies is het zelfs ook mogelijk om de BTW op onderhoudsitems voor het schip terug te vorderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe apparatuur of zeilen en alles wat nodig is voor de exploitatie van het zeiljacht.

Waarom Happy Buying?

 1. U schaft uw zeiljacht aan met korting, direct van de producent
 2. U betaalt geen 21% btw
 3. Vervolgens kunt uw jaarlijkse kosten als liggeld en afschrijvingen terugverdienen via ons ‘Happy Buying’ buy en charter concept
 4. Indien gewenst kunnen we zelfs zaken als uw winterstalling en het onderhoud van uw schip regelen
 5. Het enige wat U nu nog hoeft te doen is aan boord stappen en om te genieten van uw eigen zeiljacht tijdens uw tripjes in ons mooie land (en daarbuiten)!

Waarom bij Happy Sailing?

Eigenlijk gelden hierbij dezelfde redenen dat we zo succesvol zijn in het verhuren van zeiljachten. Happy Sailing heeft een persoonlijke benadering; u heeft daarbij direct contact met de eigenaren. We weten zelf als de beste wat nodig is voor een fijne zeilvakantie. De boot moet schoon zijn en technisch gezien 100% in orde. Watertanks gevuld, koelkast is koud en de welkomstpakketten staan al klaar bij aankomst!
Het enthousiasme wat wij en onze schippers hebben slaat al snel over naar onze klanten en booteigenaren.
We hebben geen strakke vaste protocollen, maar denken met onze booteigenaren mee en stellen ons flexibel op.

Heeft u plotseling zin om een avondje te zeilen op uw schip? Geen probleem bij ons natuurlijk. Op de dagen dat uw schip niet verhuurd is kunt u altijd uitvaren.
Wilt u wel eens naar een ander gebied zeilen met uw schip? Laat ons eens uitzoeken of de huurders ook niet toevallig naar dat gebied willen zeilen zodat uw vakantie daar al kan beginnen.

Lees hier ons artikel over een zeilboot huren versus een zeilboot kopen.

Ook Happy Buyen?

Bel ons op 0229-750739 (7 dgn/wk, 09:00 – 21:00) of stuur een bericht:

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht