Google Reviews groenevinkDe beste partij voor een geweldige zeilvakantie
groenevinkScherpe prijzen, unieke services
groenevinkGeen lange wachttijden of ingewikkelde formulieren
groenevinkGoed onderhouden schepen
groenevinkJarenlang ervaring op het IJsselmeer.

Segelboot mieten bij der IJsselmeer specialist Yachtcharter


 • Wie is Happy Sailing?
  Kijk hier!

 • Yachtcharter Happy Sailing, Segelboot mieten am IJsselmeer

  huur een zeiljacht bij Happy Sailing op het IJsselmeer Happy sailing zeiljacht verhuur staat garant voor een geweldige tijd op het IJsselmeer. Onze zeiljachten zijn in top conditie, en onze kennis en service helpen je met de juiste voorbereiding voor je zeilvakantie of weekeinde.
  Als het gaat om zeilen met de familie, vrienden of lekker met z’n tweetjes, bij Happy Sailing helpen we je graag op weg.

  We weten dat je niet zit te wachten op lange formulieren, protocollen etc. en we proberen het huren van een zeiljacht dan ook zo eenvoudig mogelijk te maken. Sterker nog bieden we aan om de boot helemaal gereed te hebben voor vertrek; inclusief boodschappen aan boord, opgemaakte bedden en we willen zelfs de zeilen voor je aanslaan. Zo vaar je in een mum van tijd het IJsselmeer op naar de mooiste plekjes en havens zoals Enkhuizen, Hoorn, Lemmer, Medemblik, of Stavoren.

  Lees hier ons artikel over de mooie havens die het IJsselmeer te bieden heeft. Graag geven we je ook telefonisch tips. We weten uit ervaring waar de gezelligste kroegen zijn, maar ook waar de leukste speeltuinen te vinden zijn rondom het IJsselmeer!
  Neem contact met ons op en laat je overtuigen dat het IJsselmeer “the place to be” is!

  Wist je dat volgend jaar wordt begonnen met het aanleggen van eilanden in het IJsselmeer?
  Lees hier wat de plannen zijn en kom binnenkort ook eiland-hoppen bij Happy Sailing!

  Segelboot mieten mit exclusieve services !

  kaart IJsselmeer voor zeilboot verhuur Desgewenst worden de bedden voor je opgemaakt, zodat je enkel nog de zeilen hoeft te hijsen als je bij ons een zeilboot huurt!

  Tevens bieden we een exclusieve return service, waarbij we de boot voor je terugzeilen zodat je je vakantie in iedere gewenste havenplaats kunt eindigen!


  Hoe werkt Happy Sailing?
  Bij Happy Sailing verhuren we kajuit zeiljachten. Een aantal van deze schepen is in ons eigedom, en anderen zijn jachten die we voor eigenaren verhuren. We hebben strenge eisen om er voor te zorgen dat alle schepen in optimale conditie verkeren. Het zeiljacht is uiteraard het belangrijkste voor ons, maar direct daarna komt de beleving van de watersport. We verhuren niet alleen zeilboten, maar bieden jou een ervaring op het water aan. We denken met je mee welke zeilboot je het beste kunt huren, en kunnen je helpen met de planning van de vakantie. Neem contact met ons op en laat je inspireren!


  Wat kan Happy Sailing voor jou betekenen?
  Happy Sailing heeft veel ervaring en contacten binnen de zeilboot verhuur markt. We charteren niet alleen zeiljachten maar bieden nog meer services aan op het water.
  Je kunt bij ons terecht voor bedrijfsuitjes , vrijgezellen dagen, teambuilding sessies, of wedstrijdtraining. Heb je altijd al een zeilwedstrijd willen varen? Huur dan een van onze schepen inclusief schipper, en doe mee aan zeilwedstrijden als de 24-uurs zeilwedstrijd of Ronde om Noord Holland!


  Wat zijn de voorwaarden om een zeilboot te huren?
  Bij Happy Sailing kun je zonder vaarbewijs een zeiljacht huren. Het belangrijkste voor ons is dat je jezelf vertrouwd voelt met het type schip en over voldoende zeil- en manoeuvreer ervaring beschikt op vergelijkbare zeiljachten. Veiligheid staat bij ons bovenaan, maar naast alle aangeboden veiligheidsmiddelen ben je zelf verantwoordelijk voor zowel het zeiljacht als voor jezelf en de bemanning!
  Vanaf windkracht 6 mag niet meer worden uitgevaren. Bij voldoende ervaring mag op de Noordzee worden gevaren.
  Ben je van plan om lange tochten te maken? Tal van onze jachten zijn daar bij uitstek geschikt voor. Informeer ons wel even van tevoren zodat we het zeiljacht dat je huurt goed kunnen voorbereiden voor jouw reisplannen. Regelmatig krijgen we aanvragen van watersporters om een zeiljacht naar bijvoorbeeld Zeeland, Engeland of Denemarken te varen. In overeenstemming met de huurders na jou is het wellicht mogelijk om de boot daar achter te laten!

  Zeilen met een groep, of bedrijf?
  Happy Sailing heeft ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes op het water. Je huurt bij ons de zeiljachten, en wij regelen daarbij tevens de ervaren schippers. Indien gewenst kan er ook met een coach worden gewerkt op de zeilboot voor het versterken van de team-spirit. Aan boord van een schip is de hierarchie opeens verdwenen en is iedereen weer gelijk. Een mooi uitgangspunt voor een goed team-building event! De bedrijfsuitjes of zeilles voor groepen vinden plaats op het IJsselmeer vanuit Medemblik, Hoorn of Enkhuizen (andere plaatsen in overleg).

  Onze partners:
  sloepdelen, sportvissen, sportvissen, yachtcleaning, boten goedbegin, boten verhuur, zeilvakanties, boten startkabe,l 0294, 0320, 0517, vakanties, zomervakantie, botenverhuur, boten start, zeilen start, 0229, gezinsreis, zeilboot verhuur, yachtcharter, buitensport, westfriesland, vakantiereizen, zeilboten, 0517, vrijetijd, watersport, westfriesland-oost, ijsselmeer, vakantie, zeilen, boten klikwijzer, zeilvakanties, zeil-vakanties, nederland vakantie, watersport, lelystad, hoorn, zeilen, botenverhuur, 0517, . zeilvakanties, huur een boot, watersport links, botenverhuur links, buitensport, zeilvakanties, zeilvak, zeilen link, boten link, goedbegin, moremarine, watersport,