Zeilen als Bedrijfsuitje,

Teambuilding of Groepsuitje voor 2 tot 75 personen

Teambuilding of Groepsuitje voor 2 tot 75 personen

group outings
group outings

Vanaf € 45 p.p.!

Gezellig zeilen samen met je collega’s, vrienden of familie !

Lekker zeilen met een groep collega’s, vrienden of famlie?

Happy Sailing heeft tal van mogelijkheden om een schitterende (mid)dag op het water te beleven voor groepen van 2 tot 75 personen. Als je wilt verzorgen we tevens de lunch en lekkere drankjes, maar het is ook toegestaan om alles zelf mee te brengen. Ook hebben we motivational speakers, om een frisse wind door je team te laten waaien en zo tot fantastische nieuwe inspiraties te komen!

 

Welk jacht past het beste bij jullie zeiluitje?

Onderstaand zie je een overzicht van de zeiljachten en platbodems die je bij Happy Sailing kunt huren, inclusief kapitein, voor een fantastisch groepsuitje.

Als je meer informatie wilt omtrent 1 van deze boten kun je ons bellen op 0229 750 739 of contacten via het contactformulier onderaan deze pagina. We zullen je vragen beantwoorden en desgewenst een passende offerte aan je mailen.

Dehler 39 Edam  Dehler39 met Spinnaker  

Authentiek zeiljacht  Friese Tjalk De Horizon huren  Platbodem Schokker

Platbodem huren

Een luxe zeiljacht of juist een platbodem?

Op een luxe zeiljacht kunnen 4 tot 8 personen meezeilen terwijl onze platbodems plek hebben voor variërend maximaal 8 tot 36 gasten.

Wat kun je zoal beleven tijdens en naast het zeilen?

Wat denk je bijvoorbeeld van:

 • Lekker voor een aantal uren het water op met 1 of meer zeiljachten of een authentieke platbodem en genieten van de vrijheid van het water.
 • Oversteken van Medemblik of Enkhuizen naar Stavoren: We vertrekken in Medemblik of Enkhuizen en steken over naar Stavoren (circa 2 uur heen en 2 uur terug zeilen) alwaar diverse mogelijkheden te beleven zijn:
  • Een lekker lunch in een van de sfeervolle horeca aangelegenheden of een georganiseerde gezellige lunch aan boord
  • Een sportieve handboog schietclinic
  • Fietsen huren voor een leuke fietstocht door de mooie natuur en omgeving
  • Gewoon even lekker door de straatjes van Stavoren wandelen of een lekker visje halen
 • Een spannende matchrace, met of zonder teambuilding, tussen 2 of meer zeiljachten. In overleg kunnen we deze matchrace vormgeven.
 • Zeilen gecombineerd met een inspiratiesessie, NLP of andere management training in kasteel Radboud welke direct aan onze haven ligt (of andere locatie naar wens).
 • Maar er is veel meer mogelijk; in overleg stellen we jullie ideale teamuitje, groepsuitje, bedrijfsuitje, familieuitje, vrienden- of vriendenuitje samen!

Op welke locaties kun je het bedrijfsuitje, teambuilding of groepsuitje zeilen beleven?

 • Onze platbodem voor maximaal 18 personen, een Friese Tjalk uit 2005, ligt in de haven van Medemblik
 • Tevens hebben we in Medemblik zowel een schitterend groot stalen jacht als een gezellige platbodem voor 3 tot 10 personen
 • In Enkhuizen ligt ons authentiek teakhouten zeiljacht voor groepen van 3 tot 10 personen.
 • Ook hebben we in Enkhuizen een Dehler 39; een luxe jacht voor 2 tot 8 personen. Eventueel te combineren met onze 2e Dehler 39 voor een spannende matchrace!
 • Onze platbodem van 17 tot 36 personen ligt in Hoorn. Ze is gebouwd in 1882 en daarmee 1 van de oudste 5 zeilschepen in Nederland die nog varend zijn! Het mag voor zich spreken dat ze volledig gemoderniseerd en gereviseerd is.
 • Onze luxe zeiljachten liggen verspreid over de mooie havenplaatsen van het IJsselmeer zoals; Medemblik, Enkhuizen, Hoorn en Makkum en in Zeeland in de nieuwste haven van Nederland; Cadzand-Bad.

Videoclip voor sfeer impressie op een van onze platbodems

Zeilen, een verrijking voor iedereen !

Zeilschool_Happy Sailing IJsselmeerErvaring leert dat actief zijn op en om het water een prachtige basis is om je even in een hele andere werkelijkheid te begeven. De bestaande structuren verdwijnen al snel zodra men aan boord stapt en wanneer de zeilen gehezen worden beleef je gelijk de vrijheid van het water en de elementen. Een mooie gelegenheid voor teams en bedrijven om de frisse wind alles schoon te laten blazen. Vanuit de frisse blik ontstaan vaak weer schitterende nieuwe inzichten waarbij elke organisatie uiteraard baat heeft.

Voor familie en vriendengroepen is het vanzelfsprekend sowieso een mooie gelegenheid om weer gezellig met elkaar samen te komen!

Geinteresseerd?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 0229 750 739

Samen stellen we een fantastische dag of middag op het water samen waarbij vrijwel alles mogelijk is.

Dit kan al vanaf € 45 p.p.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Be Happy, soon you will be Sailing !

  Happy Sailing Google Reviews

  h doze
  h doze
  20/05/2022
  Elan 340 gehuurd vanuit Lemmer, zeer gastvrij ontvangen en alles goed geregeld.
  Joris Verhaeghe
  Joris Verhaeghe
  20/10/2021
  Heel goed ontvangen en relaxed kunnen zeilen met een leuke boot. Zeker de moeite om nog eens te doen. top Happy Sailing!
  Bert Boersma
  Bert Boersma
  07/10/2021
  Boot gehuurd met vrienden. Wat probleempjes met de motor maar zeer goed opgelost!
  Wim Blaak
  Wim Blaak
  10/09/2021
  Ondanks dat we een echte Hollandse zomer hadden, een prima vakantie gehad met de Hanse 34. Flexibele opstelling en heldere communicatie van Simon van Happy Sailing heeft daar zeker aan bijgedragen.
  Jasper Smit
  Jasper Smit
  26/08/2021
  Non-tidal cursus gedaan op de mooie winner 1120 met Theo. Vanwege weinig wind toch uitgeweken naar de waddenzee voor wat meer wind. Dit resulteerde in een prachtige tocht. Theo was erg prettig in de omgang en deelde graag zijn kennis. Veel geleerd en zelfvertrouwen op gedaan!
  Paul Josephus Jitta
  Paul Josephus Jitta
  25/08/2021
  Prettig contact en goede en snelle service. Een aanrader als je een boot wilt huren!
  Jiri Rakosnik
  Jiri Rakosnik
  24/08/2021
  Amazing experience with Allert today, very experienced, kind and helpful teacher 🙏⛵️
  Jos Koning
  Jos Koning
  24/08/2021
  Topweek achter de rug met de 35 Match. De boot was prima voor elkaar en zeilt fantastisch. Zon bleef een beetje weg maar heerlijke wind. Contact met verhuur vooraf, en met Ruud gedurende de week zelf was erg prettig. Bedankt .
  Eelco
  Eelco
  17/08/2021
  Goed en prettig contact, duidelijke communicatie . Goed verzorgde boot.