Verdien commissie terug

middels verhuur van uw jacht

Schitterende jachten voor een mooie prijs

Be Happy, Be Sailing !

Nieuwe formule

Verhuur uw jacht terwijl deze te koop ligt!

Verhuur uw jacht en verdien uw jaarlijkse kosten terug

Verkoop uw jacht met 0 - 5% commissie, of maak winst terwijl uw jacht in de verkoop ligt

Happy Sailing geeft de aan- en verkoop van zeiljachten een geheel nieuwe dimensie.

 

Onze service naar u als verkopende partij bevat de volgende 5 pijlers:

 

1. Het onderzoek naar jachten vindt vooral online plaats; wij plaatsen uw jacht daarom op al de bekende verkoopsites.

 

2. Medemblik is uiteraard een populaire en drukbezochte havenplaats; met ons kantoor direct aan de Pekelharinghaven wordt ons aanbod veelvuldig bekeken.

 

3. Hoewel we uiteraard uw jacht zo snel mogelijk willen verkopen, is het in de huidige markt ook mogelijk dat uw jacht wat langer te koop ligt. U kunt dan bij Happy Sailing uw jacht in de tussentijd verhuren en zo kosten terugverdienen (of zelfs winst maken). 

 

4. Happy Sailing werkt met een flexibele commissie. De basis commissie is 5% + € 150 opstart en adverteerkosten  U kunt dit percentage omlaag brengen door uw jacht via ons een aantal malen te verhuren. Op deze manier kunt u zelfs winst gaan maken terwijl uw jacht bij ons in de verkoop ligt! Daarbij vergroot u de kans op een verkoop doordat een huurder geinteresseerd kan raken in uw jacht. 

 

5. Door onze contacten met gespecialiseerde dealers en servicebedrijven koopt u uw materialen en bootbenodigdheden tegen scherpe prijzen met het juiste advies. Dit maakt het zeer voordelig om uw jacht een refit te geven waardoor uw jacht in waarde stijgt en deze nog sneller verkocht wordt. Door onze ervaring kunnen wij u hierbij goed advies geven over wat wel of juist niet te vervangen.

 

Zullen we ook uw jacht verkopen?

 

Be Happy, Be Sailing !

Onze schepen:

Norman 40
 

Norman 40

Van De Stadt design
jaar: 2006
€ 69.000,-
Bavaria 37
 

Bavaria 37

Gehele romp in 2017 nieuw gespoten!
jaar: 2006
€ 71.500,-
Puma 34
 

Puma 34

Heerlijke zeiler
jaar: 1982
€ 17.000,-

Koop uw zeiljacht bij Happy Sailing

Wilt u een boot kopen maar twijfelt u over de uitvoering of de kosten?


Happy Sailing ziet een duidelijke verschuiving in de markt van de zeiljachten. We zien dat booteigenaren niet meer de beslommeringen willen van zeiljachten en eigenlijk ook wel eens een andere vakantie willen dan zeilen. Maarja, de kosten van de boot lopen door.

Happy Sailing biedt jachteigenaren aan om het volledige onderhoud op zich te nemen. We zorgen er dus voor dat het ship altijd in perfecte staat is en klaar is om weg te varen. Voor de jachteigenaren die ook nog eens de kosten willen dekken bieden we ook aan om het zeiljacht af en toe te verhuren.
We zijn een flexibele organisatie en bieden contracten op maat. Hierbij kun je aangeven of we slechts het schip schoonhouden af en toe, of dat we al het onderhoud op ons nemen. Ook bij een eventuele verhuur kan flexibel worden afgestemd hoe vaak je het schip wilt verhuren of er zelf mee wilt varen.