De Van de Stadt Norman 40 huren in Medemblik

Van de Stadt (Norman) 40 huren

Vanuit Medemblik aan het IJsselmeer

 

ZeilbootHurenNorman40Afbeelding18 ZeilbootHurenNorman40Afbeelding17 ZeilbootHurenNorman40Afbeelding15 Huur de Norman 40 zeilboot in Medemblik

ZeilbootHurenNorman40Afbeelding11 ZeilbootHurenNorman40Afbeelding9 ZeilbootHurenNorman40Afbeelding8 ZeilbootHurenNorman40Afbeelding2

“Zeer veel zicht en licht door uniek deksalon en scherp geprijsd voor 40-voeter”

Deze Norman 40 is gebouwd in 2004, ontworpen door het befaamde bureau ‘van de Stadt Design’. Het schip heeft uitstekende zeileigenschappen, en beschikt over een grote deksalon met ramen rondom waardoor je een heerlijk uitzicht hebt zowel tijdens het zeilen als in de haven of bij een mooie ankerplaats in de natuur.

groenevink4 – 5 personen
groenevink2 royale hutten en 1 kleinere hut
groenevinkDeksalon met rondom zicht!
groenevinkDiepgang slechts 1,5 meter
groenevinkBoegschroef
groenevinkKrachtige motor: 63 PK Mitsubishi
groenevinkDoorgelat grootzeil (2020) en rolgenua 2018
groenevinkNieuwe verstaging en rondom nieuwe verflaag 2020
groenevinkKaartplotter, marifoon, dieptemeter en kompas

Deze Van de Stadt staat bekend om de heerlijk hoge deksalon wat zorgt voor veel lichtinval een een rondom zicht van binnen uit; zowel tijdens het varen als wanneer je in de haven of voor anker ligt. Deze zeilboot ademt een sfeer van een gezellig vakantiehuisje op het water. Wegens de geringe diepgang van slechts 1,5 meter is dit jacht perfect om ook de Friese meren te bezoeken. Je bent vanuit de thuishaven Medemblik al binnen 2 uurtjes varen in Friesland (Stavoren).

De boot heeft als extra een rubberboot met 6pk buitenboordmotor (los bij te huren)  en een heerlijk zonnedek met kussens.


Dit jacht is tevens te koop. Vraagprijs verlaagd van € 69.000 naar € 57.500.


Over Medemblik aan het IJsselmeer
Dit jacht ligt in de prachtige Pekelharinghaven van Medemblik (check de lokatie op Google Maps). Vanuit Medemblik is het slechts 11 mijl (doorgaans korter dan 2 uurtjes) zeilen naar Stavoren van waaruit je direct de Friese Meren op vaart. Ook de Waddenzee is op niet meer dan 2 uur zeilen (eveneens circa 11 mijl) te bereiken via de sluizen van Den Oever. Medemblik staat bekend als een gezellige oude havenstad met op circa 200 meter van de haven een winkelstraat met leuke kledingzaken, restaurantjes, barretjes, supermarkt en nog veel meer. Meer informatie over de mogelijkheden lees je op deze sites: Toeristen Informatie, In Medemblik en You Medemblik. Mocht je iets leuks willen doen op de dag van vertrek of terugkomst dan kun je bijvoorbeeld kasteel Radboud (direct naast de haven), het stoommachinemuseum of het bakkerijmuseum (in de winkelstraat) bezoeken. Direct naast de haven is ook een prachtig parkje met daarin een restaurant (Koekenbier) met een speeltuin voor de kids en een midgetgolf baan. Om de omgeving te bekijken kun je bij het havenkantoor fietsen huren.


Zeiljacht Van de Stadt 40 in Medemblik huren

Afwijkende periodes zijn in overleg mogelijk

Is dit zeiljacht niet meer beschikbaar?

Bekijk dan hier de beschikbaarheid van al onze zeilboten in 1 overzicht.

Vragen?
Voor vragen over deze zeilboot of het boeken daarvan kun je altijd contact met ons opnemen
via 0229 750 739 of per mail.

We zijn je graag optimaal van dienst bij het realiseren van jullie zeilvakantie!

Be Happy, soon you will be Sailing!