Onderhoud services & Refitten

Laat uw jacht onderhouden of refitten

U bepaalt wat wij voor u uit handen nemen

 

Als jachteigenaar wilt u natuurlijk voor gewoon lekker zeilen. Het kan zijn dat u erg van klussen houdt; dan is het wellicht geen probleem om uw jacht zelf te onderhouden. Maar mocht u nu vooral willen ontspannen op uw zeilboot en de rest aan anderen overlaten, dan kunt u daarvoor bij Happy Sailing terecht.

Desgewenst kunnen we al het onderhoud plus de winterstalling voor u regelen. Het kan ook zijn dat u bepaalde zaken toch graag zelf doet, ook dat is mogelijk. We stellen daarom een samenwerking op waarbij wij datgene voor u uit handen nemen waarvan dat wilt.

U kunt denken aan zaken als:

  • Uw jacht winterklaar maken
  • Verplaatsen naar winterstalling en in voorjaar weer naar uw ligplaats
  • Reinigen en poetsen van de romp
  • Aanbrengen antifouling
  • Reparatie defecten en schades
  • etcetera

Uiteraard is het vervolgens mogelijk om via de verhuur deze kosten weer terug te verdienen. Zo kunt u uiteindelijk tegen zeer lage kosten (of zelfs gratis of met winst) zeilen zonder er zelf werk aan te hebben!

 

Refitten

De kleinste upgrades kunnen de beleving van een jacht vaak al enorm veranderen

Gebruik makend van onze kennis en contacten met de gespecialiseerde dealers en service bedrijven kunt u zeer voordelig en professioneel uw zeiljacht refitten. Of het nu is omdat u uw jacht wilt verhuren, verkopen of gewoon omdat u zelf weer in een fris uitziend jacht wilt rondvaren.

Net als bij al onze andere diensten gaat alles in overleg met u. Wij geven advies wat u zoal kunt aanpassen op uw schip en u geeft aan wat u zelf graag wilt upgraden. Zo komen we tot een plaatje die bij uw situatie past.

Ook deze kosten kunt u uiteraard weer terugverdienen via ons Happy Renting model.

 

Graag tot snel en remember ….

Be Happy, Be Sailing !