Zeilboot Beneteau Oceanis 34 huren in Zeeland aan Noordzee kust

Zeilboot Beneteau Oceanis 34 (2 x)

Zeeland, aan de Noordzee kust vanuit Cadzand-Bad

Beneteau Oceanis 34 2011 huren vanuit Zeeland aan de Noordzee kust Zeilboot Beneteau Oceanis 34 huren Zeilboot Beneteau Oceanis 34 huren Zeilboot Beneteau Oceanis 34 huren

Zeilboot Beneteau Oceanis 34 huren Zeilboot Beneteau Oceanis 34 huren Zeilboot Beneteau Oceanis 34 huren 

Specificaties van deze Beneteau Oceanis 34

   Bouwjaar : 2011

   3 hutten / 6 – 8 slaapplaatsen

   Authentiek doorgelat grootzeil met rolfok

   Spinnaker extra bij te boeken

   Diepgang: 1,87 meter

   Kaartplotter, stuurautomaat, kompas, dieptemeter, snelheidslog, vaarkaarten, ATIS

   Voorzieningen: toilet, douche, warm water, fornuis met oven, koelkast

   Bekijk hier de video van zeilboot Beneteau Oceanis 34

 

Boek onderstaand 1 van de 2 identieke Beneteau 34 zeiljachten:


Zeiljacht Beneteau Oceanis 34 huren (boot 1)

  • Afwijkende periodes zijn in overleg mogelijk
  • Weekend in overleg ook vanaf vrijdagavond mogelijk

 

Zeiljacht Beneteau Oceanis 34 huren (boot 2)

  • Afwijkende periodes zijn in overleg mogelijk
  • Weekend in overleg ook vanaf vrijdagavond mogelijk

 

 

Is dit zeiljacht niet meer beschikbaar? Bekijk dan hier de beschikbaarheid van al onze zeilboten in 1 overzicht.

Vragen?
Voor vragen over deze zeilboot of het boeken daarvan kun je altijd contact met ons opnemen via 0229 750 739 of per mail.

We zijn je graag optimaal van dienst bij het realiseren van jullie zeilvakantie!

Be Happy, soon you will be Sailing !


 

Route mogelijkheden langs de Noordzee kust naar België en Frankrijk met oversteek naar Engeland via het Nauw van Calais

Vanuit starthaven Cadzand-Bad zeil je in 20 zeemijl naar Oostende. Vanuit Oostende is het 25 zeemijl naar Duinkerke. Van Duinkerke kun je weer door naar Grevelingen. Hier vaar je dan circa 2 mijl het land in tot je in het centrum van Grevelingen begeeft. Deze trip bestrijkt nog geen 15 mijl. Zeil je na Grevelingen verder naar het Zuiden dan zit je al gelijk in Frankrijk; naar Calais is het 15 mijl zeilen. Vanuit Calais kun je dan de oversteek maken over het Nauw van Calais naar Dover in Engeland; dit is iets meer dan 20 mijl. Mocht je een stoere oversteek willen maken vanuit Dover terug naar Cadzand-Bad dan is dit 55 zeemijl zeilen; das circa 10 uur varen dus best goed te doen.

Je kunt met bovenstaande route natuurlijk zelf spelen door bijvoorbeeld op de heenreis een paar plaatsen langs de kust over te slaan en deze dan op de terugweg weer te bezoeken. Zo kun je dan bijvoorbeeld vanuit Dover naar Duinkerke zeilen en vandaar weer omhoog.

Voor de sportieve zeezeiler is het een prachtig gebied met mooi open vaarwater en schitterende havenplaatsen, waarbij je 3 landen kunt bezoeken.

Rechtstreeks via Noordzee naar Engeland zeilen
Cadzand-Bad is gelegen aan de Noordzee kust op het meest zuidelijke puntje van de Nederlandse kustlijn. Een ideale startlocatie dus voor een oversteek naar Engeland. Zo is het naar Harwich nog geen 90 zeemijl zeilen. Naar Dover is het 80 zeemijl varen en naar Lowestoft is het 95 mijl.

Zeilen in Zeeland
Natuurlijk zijn ook de Zeeuwse wateren zoals de Westerschelde, Oosterschelde, het Grevelingen meer, het Veerse meer, het Haringvliet en het Hollands Diep uitstekend te bereiken. Als je al eerder in Zeeland een zeilboot hebt gehuurd weet je hoe schitterend dit deel van Nederland is. Zo niet; laat je dan verrassen. Op deze site van de VVV lees te tal van leuke watersport en zeiltips.

Jachthaven Cadzand-Bad
Cadzand-Bad is een unieke startlocatie voor het huren van een zeiljacht. Jachthaven Cadzand is nog maar net geopend en dus is alles nog helemaal nieuw en voorzien van de modernste faciliteiten. Zo zijn de boxen extra ruim, wat het afmeren comfortabel maakt en zijn de steigers zijn voorzien van sfeervolle led-verlichting. Boven het havenkantoor bevindt zich een clubhouse vanwaar je mooi zicht hebt over de haven en het direct aanliggende strand.
Bezoek deze site van jachthaven Cadzand voor meer info.

Mocht je meer willen weten over de diverse havenplaatsen, te nemen route of andere zaken, bel ons dan op 0031 (0) 229 750 739 of mail ons via het contactformulier.