Zeilboot Hanse 315 Zeeland Vlissingen huren

Zeilboot Hanse 315 huren

vanuit Vlissingen in Zeeland

centraal tussen Westerschelde en Noordzee

 

Zeilboot Hanse 315 huren vanuit Zeeland Zeilboot Hanse 315 huren vanuit Zeeland Zeilboot Hanse 315 huren vanuit Zeeland Zeilboot Hanse 315 huren vanuit Zeeland

Zeilboot Hanse 315 huren vanuit Zeeland Zeilboot Hanse 315 huren vanuit Zeeland  Zeilboot Hanse 315 huren vanuit Zeeland  Zeilboot Hanse 315 huren vanuit Zeeland

“Luxe uitgevoerd zeiljacht voor zeilvakantie in Zeeland of op de Noordzee”Zeilboot Hanse 315 huren vanuit Zeeland

Zeiljacht huren   2 hutten + 2 slaapbanken, 4 – 6 slaapplaatsen
Zeiljacht huren   Bouwjaar 2006
Zeiljacht huren   verwarming, warm water, toilet, douche binnen en buiten
Zeiljacht huren   Doorgelat grootzeil met main-drop-system
Zeiljacht huren   Keerrolfok (2018)
Zeiljacht huren   2018 alle apparatuur vernieuwd: Plotter binnen & buiten, AIS, marifoon, log, diepte- en windmeter
Zeiljacht huren   Stuurautomaat, marifoon, log, dieptemeter en windmeter
Zeiljacht huren   Reddingsvlot extra bij te huren voor Noordzee
Zeiljacht huren   Nieuwe bekleding kussens en nieuwe matrassen 2018
Zeiljacht huren   Gasfornuis met oven, koelkast en radio/CD
Zeiljacht huren   Luxe kuipkussen
Zeiljacht huren   Je boekt dit zeiljacht onderaan deze pagina

Over zeiljacht Hanse 315

Deze Hanse 315 is een mooie balans tussen een strak design en goede zeileigenschappen. Tevens is deze zeilboot zeer goed onderhouden. Ook erg fijn; alle apparatuur is in 2018 vernieuwd waardoor het jacht nu beschikt over nieuwe plotter (zowel binnen als buiten!), log, dieptemeter, windmeter, marifoon en zelfs AIS. Met name AIS is natuurlijk enorm handig en veilig voor trips over de Noordzee; zo wordt je altijd gezien en kun je ook al het naderende vrachtverkeer goed inschatten op afstand en snelheid.

De combinatie van een main-drop-system, keerrrolfok, stuurautomaat en de plotters zorgen daarbij voor een zeer ontspannen zeilervaring.

Al met al; een prachtig zeiljacht voor een mooie zeilvakantie!

Zeilervaring

Thuishaven Vlissingen (Michiel de Ruyterhaven) is een fantastisch startpunt voor zowel Zeeland als Noordzee. Het is echter van belang dat je, indien je dit zeiljacht huurt, beschikt over voldoende zeil-/motorervaring op zowel getijdenwater als ook bij het varen in drukke zeevaartroutes. Vlissingen zelf is immers aan getijden onderhevig en zodra je de haven uitvaart begeef je je direct in zeer druk vaarwater met tal van vrachtschepen. De aanwezige AIS is hierbij natuurlijk een grote hulp, maar ervaring van de schipper en crew is dus wel van belang.


Prijzen 2019

week midweek weekeinde
01-01 tm 28-03 € 675 € 405 € 445
29-03 tm 25-04 € 825 € 495 € 535
26-04 tm 04-07 € 875 € 525 € 570
05-07 tm 29-08 € 925 € 600 € 650
30-08 tm 03-10 € 825 € 495 € 535
04-10 tm 31-12 € 675 € 405 € 445

Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren vallen in het hoogseizoentarief

week vr – vr = vrijdag 17:00 t/m vrijdag 13:00
week ma – ma = maandag 14:00 t/m maandag 11:00
midweek = maandag 14:00 t/m vrijdag 13:00
weekeinde = vrijdag 17:00 t/m zondag 20:00

Afwijkende periodes (zoals een extra dag voor of na het weekend) zijn in overleg mogelijk


Zeilen in Zeeland

Natuurlijk zijn de Zeeuwse wateren zoals de Westerschelde, Oosterschelde, het Grevelingen meer, het Veerse meer, het Haringvliet en het Hollands Diep uitstekend te bereiken. Als je al eerder in Zeeland een zeilboot hebt gehuurd weet je hoe schitterend dit deel van Nederland is. Zo niet; laat je dan verrassen. Op deze site van de VVV lees te tal van leuke watersport en zeiltips.

Zeilen op de Noordzee

De Noordzee leent zich uitstekend voor vele mooie zeilvakanties. Of het nu gaat om de Nederlandse Noordzee kust of een trip naar Engeland, België en/of Frankrijk.

Route mogelijkheden langs de Noordzee kust naar België en Frankrijk met oversteek naar Engeland via het Nauw van Calais

Vanuit starthaven Vlissingen zeil je in 15 zeemijl naar Zeebrugge en Knokke of in een kleine 30 zeemijl naar Oostende. Vanuit Oostende is het 25 zeemijl naar Duinkerke. Van Duinkerke kun je weer door naar Grevelingen. Hier vaar je dan circa 2 mijl het land in tot je in het centrum van Grevelingen begeeft. Deze trip bestrijkt nog geen 15 mijl. Zeil je na Grevelingen verder naar het Zuiden dan zit je al gelijk in Frankrijk; naar Calais is het 15 mijl zeilen. Vanuit Calais kun je dan de oversteek maken over het Nauw van Calais naar Dover in Engeland; dit is iets meer dan 20 mijl. Mocht je een stoere oversteek willen maken vanuit Dover terug naar Cadzand-Bad dan is dit 55 zeemijl zeilen; das circa 10 uur varen dus best goed te doen.

Je kunt met bovenstaande route natuurlijk zelf spelen door bijvoorbeeld op de heenreis een paar plaatsen langs de kust over te slaan en deze dan op de terugweg weer te bezoeken. Zo kun je dan bijvoorbeeld vanuit Dover naar Duinkerke zeilen en vandaar weer omhoog.

Voor de sportieve zeezeiler is het een prachtig gebied met mooi open vaarwater en schitterende havenplaatsen, waarbij je 3 landen kunt bezoeken.

Rechtstreeks via Noordzee naar Engeland zeilen
Vlissingen, gelegen aan de Noordzee kust is een ideale startlocatie voor een oversteek naar Engeland. Zo is het naar Harwich of Dover circa 90 zeemijl zeilen. Naar Lowestoft is het 95 zeemijl.


Jachthaven Vlissingen

Thuishaven van de Hanse 315 ‘Michiel de Ruyterhaven’ is gelegen midden in het centrum van Vlissingen.

De jachthaven is zeer goed beschut; al waait het nog zo hard op de Westerschelde, zodra je in de haven aangekomt ervaar je de rust en kalmte van deze beschutte plek. Je kunt dan ook in alle rust de boot afmeren in een riante box.

Door de ligging in het centrum zijn er tal van activiteiten mogelijk en het winkelcentrum, de boulevard en het strand zijn op loopafstand. Desgewenst kun je ook het Muzeeum, Leguana of de Bioscoop bezoeken.

Vlissingen en de Westerschelde zijn sowieso prachtig; een unieke combinatie van comfort en nostalgie.

Mocht je meer willen weten over de vaarmogelijkheden in Zeeland of op de Noordzee, bel ons dan op 0031 (0) 229 750 739 of mail ons via het contactformulier.


Deze Hanse 315 boeken

Je boekt dit jacht door in onderstaande kalender de gewenste periode te selecteren
(klik op eerste en laatste dag van de gewenste periode).  

Vul de velden in en verstuurt de boeking. Je ontvang daarna binnen 24 uur een bevestiging van ons per email met daarin de huurovereenkomst.

Je kunt ook telefonisch boeken, 7 dagen per week van 09:00 tot 21:00 op het nummer 0229 750 739.

Calendar does not exist.


* bekijk hier de details van de opties.