Zeiljacht Beneteau Oceanis 38 huren vanuit Zeeland – Noordzee kust

Zeiljacht Beneteau Oceanis 38 (3x)

Zeeland, aan de Noordzee kust vanuit Cadzand-Bad

Zeiljacht Beneteau Oceanis 38 huren Zeiljacht Beneteau Oceanis 38 huren Zeiljacht Beneteau Oceanis 38 huren

Specificaties van deze zeilboot Beneteau Oceanis 38Beneteau Oceanis 38 2016 Zeeland Noordzee - indeling van het jacht

   Bouwjaar : 2015

   3 hutten / 6 – 8 slaapplaatsen

   Authentiek doorgelat grootzeil met rolfok

   Diepgang: 1,78 meter

   2 stuurwielen

   Inclusief Radar

   Kaartplotter en stuurautomaat

   Navigatie instrumenten: AIS, kompas, dieptemeter, snelheidslog, vaarkaarten, ATIS

   Voorzieningen: toilet, douche, warm water, fornuis met oven


Zeiljacht Beneteau Oceanis 38 huren – boot 1

 

Zeiljacht Beneteau Oceanis 38 huren – boot 2

 

Zeiljacht Beneteau Oceanis 38 huren – boot 3

 

 

Afwijkende periodes zijn in overleg mogelijk

Is dit zeiljacht niet meer beschikbaar? Bekijk dan hier de beschikbaarheid van al onze zeilboten in 1 overzicht.

Vragen?

Voor vragen over deze zeilboot of het boeken daarvan kun je altijd contact met ons opnemen via 0229 750 739 of per mail. We zijn je graag optimaal van dienst bij het realiseren van jullie zeilvakantie!

Be Happy, soon you will be Sailing !


Route mogelijkheden langs de Noordzee kust naar België en Frankrijk met oversteek naar Engeland via het Nauw van Calais Vanuit starthaven Cadzand-Bad zeil je in 20 zeemijl naar Oostende. Vanuit Oostende is het 25 zeemijl naar Duinkerke. Van Duinkerke kun je weer door naar Grevelingen. Hier vaar je dan circa 2 mijl het land in tot je in het centrum van Grevelingen begeeft. Deze trip bestrijkt nog geen 15 mijl. Zeil je na Grevelingen verder naar het Zuiden dan zit je al gelijk in Frankrijk; naar Calais is het 15 mijl zeilen. Vanuit Calais kun je dan de oversteek maken over het Nauw van Calais naar Dover in Engeland; dit is iets meer dan 20 mijl. Mocht je een stoere oversteek willen maken vanuit Dover terug naar Cadzand-Bad dan is dit 55 zeemijl zeilen; das circa 10 uur varen dus best goed te doen. Je kunt met bovenstaande route natuurlijk zelf spelen door bijvoorbeeld op de heenreis een paar plaatsen langs de kust over te slaan en deze dan op de terugweg weer te bezoeken. Zo kun je dan bijvoorbeeld vanuit Dover naar Duinkerke zeilen en vandaar weer omhoog. Voor de sportieve zeezeiler is het een prachtig gebied met mooi open vaarwater en schitterende havenplaatsen, waarbij je 3 landen kunt bezoeken. Rechtstreeks via Noordzee naar Engeland zeilen Cadzand-Bad is gelegen aan de Noordzee kust op het meest zuidelijke puntje van de Nederlandse kustlijn. Een ideale startlocatie dus voor een oversteek naar Engeland. Zo is het naar Harwich nog geen 90 zeemijl zeilen. Naar Dover is het 80 zeemijl varen en naar Lowestoft is het 95 mijl. Zeilen in Zeeland Natuurlijk zijn ook de Zeeuwse wateren zoals de Westerschelde, Oosterschelde, het Grevelingen meer, het Veerse meer, het Haringvliet en het Hollands Diep uitstekend te bereiken. Als je al eerder in Zeeland een zeilboot hebt gehuurd weet je hoe schitterend dit deel van Nederland is. Zo niet; laat je dan verrassen. Op deze site van de VVV lees te tal van leuke watersport en zeiltips. Jachthaven Cadzand-Bad Cadzand-Bad is een unieke startlocatie voor het huren van een zeiljacht. Jachthaven Cadzand is nog maar net geopend en dus is alles nog helemaal nieuw en voorzien van de modernste faciliteiten. Zo zijn de boxen extra ruim, wat het afmeren comfortabel maakt en zijn de steigers zijn voorzien van sfeervolle led-verlichting. Boven het havenkantoor bevindt zich een clubhouse vanwaar je mooi zicht hebt over de haven en het direct aanliggende strand. Bezoek deze site van jachthaven Cadzand voor meer info. Mocht je meer willen weten over de diverse havenplaatsen, te nemen route of andere zaken, bel ons dan op 0031 (0) 229 750 739 of mail ons via het contactformulier.

Offerte aanvragen voor deze Beneteau Oceanis 38 

Vraag een offerte aan voor dit jacht via onderstaand formulier of door te bellen met 0229 750 739 (7 dagen per week van 09:00 tot 21:00)

  Uw naam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer

  Om welk zeiljacht gaat het? (Merk en lengte)

  Met hoeveel personen wilt u gaan zeilen?

  Gewenste startdatum van uw vakantie / trip

  Gewenste einddatum van uw vakantie / trip

  Eventuele persoonlijke wensen & info

  * = verplichte velden

  Be Happy, soon you will be Sailing !