Zeilschool Happy Sailing IJsselmeer

Zeilschool Happy Sailing IJsselmeer

Natuurlijk kun je bij ons leren zeilen op onze zeilschool op het IJsselmeer. De basis ligt bij Happy Sailing bij het genieten tijdens het zeilen. Ervaring leert dat je juist dan het snelst het zeilen onder de knie krijgt.
Zeilles nemen bij onze zeilschool is niet alleen leuk en handig maar brengt ook veel veiligheid aan boord!
Als iedereen weet wat er gaat gebeuren tijdens het gijpen of overstag gaan, dan zullen er minder snel ongelukken gebeuren aan boord.

Happy Sailing biedt zeillessen aan op kajuitboten en open sportboten, uiteraard kunnen we u zeilles aanbieden op de boot die u wenst te huren bij ons of bij iemand anders. Op deze manier leert u meteen de fijne kneepjes van de betreffende zeilboot.

Of u nu een beginner bent en nog moeite heeft met overstag gaan, of dat u graag een keer een wedstrijd wilt zeilen; bij Happy Sailing hebben we de juiste trainers in huis voor u. En naast een functionele dag zullen onze trainers er uiteraard voor zorgen dat het een onvergetelijk gezellige dag wordt! Immers blijft genieten op het water het doel van de zeillessen!

U kunt onze zeillessen volgen op onze Dehler 37 vanuit Hoorn. Maar mocht u zeilles willen op uw eigen zeilboot, dan is dat geen enkel probleem! Onze instructeurs zijn ervaren en beschikken over de benodigde CWO3 certificaten.

U kunt kiezen uit de volgende 2 opties: zeilles op een open boot of zeilles op een kajuitjacht zoals onze Dehler 37:

Bavaria B-one zeilboot huren IJsselmeer

Zeilles op een open boot

Dehler 37 zeilboot huren ijsselmeer

Zeilles op een Dehler 37