Happy Buying

Ons Buy & Charter concept voor zeiljachten

Happy Sailing Picture 1
Happy Sailing Picture 1

Overweegt u de aanschaf van een nieuw zeiljacht? Het Happy Buying concept van Happy Sailing maakt het voor u financieel een stuk aantrekkelijker om booteigenaar te worden.
Het aanschaffen van een zeiljacht via dit buy en charter concept levert veel voordelen op voor u.

Door het schip via Happy Sailing aan te schaffen en te exploiteren kunt u allereerst de BTW terug vorderen. Op een zeiljacht van € 125.000 scheelt alleen dat dus al ruim € 25.000 op uw aankoop. Via de juiste constructies is het zelfs ook mogelijk om de BTW op onderhoudsitems voor het schip terug te vorderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe apparatuur of zeilen en alles wat nodig is voor de exploitatie van het zeiljacht.

Waarom Happy Buying?

 1. U schaft uw zeiljacht aan met korting, direct van de producent
 2. U betaalt geen 21% btw
 3. Vervolgens kunt uw jaarlijkse kosten als liggeld en afschrijvingen terugverdienen via ons ‘Happy Buying’ buy en charter concept
 4. Indien gewenst kunnen we zelfs zaken als uw winterstalling en het onderhoud van uw schip regelen
 5. Het enige wat U nu nog hoeft te doen is aan boord stappen en om te genieten van uw eigen zeiljacht tijdens uw tripjes in ons mooie land (en daarbuiten)!

Waarom bij Happy Sailing?

Eigenlijk gelden hierbij dezelfde redenen dat we zo succesvol zijn in het verhuren van zeiljachten. Happy Sailing heeft een persoonlijke benadering; u heeft daarbij direct contact met de eigenaren. We weten zelf als de beste wat nodig is voor een fijne zeilvakantie. De boot moet schoon zijn en technisch gezien 100% in orde. Watertanks gevuld, koelkast is koud en de welkomstpakketten staan al klaar bij aankomst!
Het enthousiasme wat wij en onze schippers hebben slaat al snel over naar onze klanten en booteigenaren.
We hebben geen strakke vaste protocollen, maar denken met onze booteigenaren mee en stellen ons flexibel op.

Heeft u plotseling zin om een avondje te zeilen op uw schip? Geen probleem bij ons natuurlijk. Op de dagen dat uw schip niet verhuurd is kunt u altijd uitvaren.
Wilt u wel eens naar een ander gebied zeilen met uw schip? Laat ons eens uitzoeken of de huurders ook niet toevallig naar dat gebied willen zeilen zodat uw vakantie daar al kan beginnen.

Lees hier ons artikel over een zeilboot huren versus een zeilboot kopen.

Ook Happy Buyen?

Bel ons op 0229-750739 (7 dgn/wk, 09:00 – 21:00) of stuur een bericht:

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Happy Sailing Google Reviews

  N.M. Slop
  N.M. Slop
  09/03/2023
  We hebben heerlijke dagen gehad op de mooie fijn ingerichte zijlboot Lady Victoria. Alles wat we nodig hadden was aanwezig en de communicatie was zeer prettig. Een echte aanrader!!!
  Erika van Stroe
  Erika van Stroe
  11/08/2022
  Winner 950 gehuurd. Mooie en goed onderhouden boot met goede zeileigenschappen. Ruim kuip en ruime salon. Indeling van de bedden is een beetje aan de krappe kant. Prima ontvangst en prima afhandeling. Zonder meer een aanrader. Bedankt en tot een volgende keer!
  L vd Broek
  L vd Broek
  05/07/2022
  Topverhuurbedrijf, snel en flexibel en prima boten. Ze zijn altijd goed bereikbaar, hebben een leuke diverse vloot over verschillende locaties. Heb al een aantal keer bij happy sailing gehuurd en altijd perfect. Zeer aan te raden
  Declan McCarron
  Declan McCarron
  06/06/2022
  Recently i had a sailing day on the Lady Victoria in Enkhuizen. Im very new to sailing, so i was with Theo, a master sailer, and his mate Jeroen, also a great sailer. The Lady Victotia is a classy boat, truly a fine strong boat to be out on the waters. I was assisting Jeroen & Theo, and doing what i could, with the expert instruction of both skippers. After we had a drink and some food. The day was deeply Joyful, and i look forward to another day, on the Lady ⛵
  h doze
  h doze
  20/05/2022
  Elan 340 gehuurd vanuit Lemmer, zeer gastvrij ontvangen en alles goed geregeld.
  Joris Verhaeghe
  Joris Verhaeghe
  20/10/2021
  Heel goed ontvangen en relaxed kunnen zeilen met een leuke boot. Zeker de moeite om nog eens te doen. top Happy Sailing!
  Bert Boersma
  Bert Boersma
  07/10/2021
  Boot gehuurd met vrienden. Wat probleempjes met de motor maar zeer goed opgelost!
  Wim Blaak
  Wim Blaak
  10/09/2021
  Ondanks dat we een echte Hollandse zomer hadden, een prima vakantie gehad met de Hanse 34. Flexibele opstelling en heldere communicatie van Simon van Happy Sailing heeft daar zeker aan bijgedragen.