Zeilboot Elan 340 huren

vanuit Medemblik aan het IJsselmeer

Zeilboot Elan 340 huren
Zeilboot Elan 340 huren
Zeiljacht met uitstekende zeileigenschappen
Snel en hoog zeilen met comfort

Zeiljacht met uitstekende zeileigenschappen

Snel en hoog zeilen met comfort

Een heerlijke zeilboot met geweldige zeileigenschappen

⦿ 2 Hutten
⦿ 4 (5) Slaapplaatsen
⦿ Bouwjaar: 2008
⦿ Grootzeil (met lazy bag) van 2024 en rol genua van 2024!
⦿ Warm water (boiler), toilet en douche
⦿ Motor: 29 PK Volvo
⦿ Marifoon en plotter
⦿ Koelkast

Zeilboot Elan 340

Elan zeiljachten zijn high performance jachten waarop zeer goed gezeild kan worden. Met name deze Elan 340 heeft vele afstelmogelijkheden voor de echt zeilfanaten. Dit gecombineerd met de diepe kiel van 2,10 meter geeft het zeiljacht geweldige zeileigenschappen. Het schip is ideaal voor zeilen op het IJsselmeer en Markermeer, maar ook voor een sportief rondje Noordholland leent het zich prima.

Dat neemt niet weg dat je hier uiteraard ook zeer ontspannen op kunt zeilen :). Je vaart ook dan wel sneller of hoger dan de meeste jachten om je heen ;).

De zeilboot heeft een moderne inzet van non-overlap zeilcombinatie, een salonraam over de lengte van de salon voor goede lichtinval en een modern interieur.

is in 2007 is dit jacht niet voor niets uitgekozen tot European yacht of the year (lees hier) tijdens Boot Düsseldorf.

De boot is uiterust met high performance membraan zeilen (lees hier meer).

ZEILBOOT ELAN 340 HUREN

Afwijkende periodes zijn in overleg mogelijk

Is dit zeiljacht niet meer beschikbaar?

Klik dan hier voor de beschikbaarheid van al onze zeilboten in 1 overzicht.

Vragen?
Voor vragen over deze zeilboot of het boeken daarvan kun je altijd contact met ons opnemen
via 0229 750 739 of per mail.

We zijn je graag optimaal van dienst bij het realiseren van jullie zeilvakantie!

Be Happy, soon you will be Sailing!

Thuishaven Medemblik aan het IJsselmeer

Deze zeilboot Elan 340 ligt in onze thuishaven; de Pekelharinghaven van Medemblik (check de lokatie op Google Maps).

Vanuit Medemblik is het slechts 11 mijl (doorgaans korter dan 2 uurtjes) zeilen naar Stavoren van waaruit je direct de Friese Meren op vaart.
Ook de Waddenzee is op niet meer dan 2 uur zeilen (eveneens circa 11 mijl) te bereiken via de sluizen van Den Oever.

Medemblik staat bekend als een gezellige oude havenstad met op circa 200 meter van de haven een winkelstraat met leuke kledingzaken, restaurantjes, barretjes, supermarkt en nog veel meer. Meer informatie over havenplaats Medemblik lees je op Visit Medemblik.

Mocht je iets leuks willen doen op de dag van vertrek of terugkomst dan kun je bijvoorbeeld kasteel Radboud (direct naast de haven), het stoommachinemuseum of het bakkerijmuseum (in de winkelstraat) bezoeken.

Direct naast de haven is ook een prachtig parkje met daarin een restaurant (Koekenbier) met een speeltuin voor de kids en een midgetgolf baan. Om de omgeving te bekijken kun je bij het havenkantoor fietsen huren.

Tevens kun je lekker uitwaaien, wandelen of heerlijk zonnen op het strand De Vooroever direct naast het Regatta Center.

CWO diploma of vaarbewijs nodig bij huren zeilboot?

In dit artikel ‘CWO diploma of vaarbewijs nodig om een zeiljacht te huren‘ lees je waar wij op letten bij het verhuren van onze zeiljachten. En nee; in Nederland zijn diploma’s en vaarbewijzen niet nodig (nog niet in elk geval), daarom kijken wij vooral naar de zeilervaring van onze huurders :).

Happy Sailing Google Reviews

N.M. Slop
N.M. Slop
09/03/2023
We hebben heerlijke dagen gehad op de mooie fijn ingerichte zijlboot Lady Victoria. Alles wat we nodig hadden was aanwezig en de communicatie was zeer prettig. Een echte aanrader!!!
Erika van Stroe
Erika van Stroe
11/08/2022
Winner 950 gehuurd. Mooie en goed onderhouden boot met goede zeileigenschappen. Ruim kuip en ruime salon. Indeling van de bedden is een beetje aan de krappe kant. Prima ontvangst en prima afhandeling. Zonder meer een aanrader. Bedankt en tot een volgende keer!
L vd Broek
L vd Broek
05/07/2022
Topverhuurbedrijf, snel en flexibel en prima boten. Ze zijn altijd goed bereikbaar, hebben een leuke diverse vloot over verschillende locaties. Heb al een aantal keer bij happy sailing gehuurd en altijd perfect. Zeer aan te raden
Declan McCarron
Declan McCarron
06/06/2022
Recently i had a sailing day on the Lady Victoria in Enkhuizen. Im very new to sailing, so i was with Theo, a master sailer, and his mate Jeroen, also a great sailer. The Lady Victotia is a classy boat, truly a fine strong boat to be out on the waters. I was assisting Jeroen & Theo, and doing what i could, with the expert instruction of both skippers. After we had a drink and some food. The day was deeply Joyful, and i look forward to another day, on the Lady ⛵
h doze
h doze
20/05/2022
Elan 340 gehuurd vanuit Lemmer, zeer gastvrij ontvangen en alles goed geregeld.
Joris Verhaeghe
Joris Verhaeghe
20/10/2021
Heel goed ontvangen en relaxed kunnen zeilen met een leuke boot. Zeker de moeite om nog eens te doen. top Happy Sailing!
Bert Boersma
Bert Boersma
07/10/2021
Boot gehuurd met vrienden. Wat probleempjes met de motor maar zeer goed opgelost!
Wim Blaak
Wim Blaak
10/09/2021
Ondanks dat we een echte Hollandse zomer hadden, een prima vakantie gehad met de Hanse 34. Flexibele opstelling en heldere communicatie van Simon van Happy Sailing heeft daar zeker aan bijgedragen.