YSY Ronde om Noord Holland

Beleef dit zeil avontuur mee!

Ronde om Noordholland meezeilen
Ronde om Noordholland meezeilen

5% korting voor deelnemers van deze Ronde om NH voor;

Geef bij het boeken van een jacht of zeilles de code RNH5% door om je korting te claimen.

Vaar mee in de Ronde om Noord Holland 2023

Een fantastische ervaring met tal van elementen als ’s nachts zeilen, getijden berekenen en varen, tactiek bepalen en vooral genieten van lekker zeilen!

Om deel te nemen aan deze ronde kun je bij Happy Sailing:

  • Zelf een jacht huren; zie hiervoor ‘zeiboot huren’ in de menubalk, of;
  • Meezeilen op een van onze jachten.

Happy Sailing vaart mee met deze fantastische ronde om Noord Holland met 1 of meer van onze jachten. Eerder heeft onze Dehler 37 ‘Roelien’ de Ronde om Noord-Holland gewonnen! (Lees hier de uitslag)

Een unieke wedstrijd welke start vanaf Lelystad, over het IJsselmeer, via Medemblik richting de sluizen van Kornwerderzand, alwaar de wadden opgevaren zal worden, waarna we via Den Helder richting finishplaats IJmuiden zeilen. De wedstrijd is voor zowel toerzeilers en beginnende wedstrijdzeilers een prachtig evenement.

De wedstrijd alle elementen voor een complete en leerzame zeilervaring; teamwork, navigatie, het berekenen van de getijden op de Waddenzee en Noordzee, tactiek, zeilen in de nacht en heel belangrijk veel gezelligheid.

Vereniging YSY uit IJmuiden organiseert het rondje Noord-Holland al vele jaren en het aantal deelnemende schepen groeit ook gestaag. De vorige editie deden er rond de 250 zeiljachten mee.

Al tal van keren voer Happy Sailing mee met uiteenlopende jachten.

Details

De start is vrijdag ochtend 16 juni 2023 in Lelystad. Het zeiljacht wordt donderdag overgevaren van Enkhuizen naar jachthaven Lelystad. Je kunt daarom kiezen om donderdagochtend in Enkhuizen al aan boord te stappen of om donderdagavond of vrijdagochtend in Lelystad aan boord te komen.
Afhankelijk van de wind en stroming zullen we zaterdagochtend 17 juni 2023 ergens tussen 05:00 en 12:00 finishen in IJmuiden. Na de finish kunnen we eerst even wat slapen waarna we desgewenst kunnen deelnemen aan een gezellig feest dat ieder jaar voor de deelnemers wordt georganiseerd.
Zondag varen we dan weer terug, door het Noordzeekanaal over het IJsselmeer, via Lelystad naar Enkhuizen. In overleg is het ook mogelijk om zaterdag al door te varen naar Lelystad.

Inbegrepen: inschrijfkosten voor deelname, dieselkosten en havengeld. Eten en drinken zijn voor eigen rekening.
Informatie over de ronde zelf op deze site: Ronde Noord Holland

All-in prijs: € 650  voor een schitterende ervaring !

Aanmelden kan via ons contact formulier of door te bellen met 0229 750739

Be Happy, Be Sailing !

Happy Sailing Google Reviews

h doze
h doze
20/05/2022
Elan 340 gehuurd vanuit Lemmer, zeer gastvrij ontvangen en alles goed geregeld.
Joris Verhaeghe
Joris Verhaeghe
20/10/2021
Heel goed ontvangen en relaxed kunnen zeilen met een leuke boot. Zeker de moeite om nog eens te doen. top Happy Sailing!
Bert Boersma
Bert Boersma
07/10/2021
Boot gehuurd met vrienden. Wat probleempjes met de motor maar zeer goed opgelost!
Wim Blaak
Wim Blaak
10/09/2021
Ondanks dat we een echte Hollandse zomer hadden, een prima vakantie gehad met de Hanse 34. Flexibele opstelling en heldere communicatie van Simon van Happy Sailing heeft daar zeker aan bijgedragen.
Jasper Smit
Jasper Smit
26/08/2021
Non-tidal cursus gedaan op de mooie winner 1120 met Theo. Vanwege weinig wind toch uitgeweken naar de waddenzee voor wat meer wind. Dit resulteerde in een prachtige tocht. Theo was erg prettig in de omgang en deelde graag zijn kennis. Veel geleerd en zelfvertrouwen op gedaan!
Paul Josephus Jitta
Paul Josephus Jitta
25/08/2021
Prettig contact en goede en snelle service. Een aanrader als je een boot wilt huren!
Jiri Rakosnik
Jiri Rakosnik
24/08/2021
Amazing experience with Allert today, very experienced, kind and helpful teacher 🙏⛵️
Jos Koning
Jos Koning
24/08/2021
Topweek achter de rug met de 35 Match. De boot was prima voor elkaar en zeilt fantastisch. Zon bleef een beetje weg maar heerlijke wind. Contact met verhuur vooraf, en met Ruud gedurende de week zelf was erg prettig. Bedankt .
Eelco
Eelco
17/08/2021
Goed en prettig contact, duidelijke communicatie . Goed verzorgde boot.