Skip to main content

Zeilen met kinderen aan boord…

Het was weer volop genieten vandaag op het Water! Bij Marina Kaap Hoorn waren allerlei activiteiten georganiseerd met springkussens voor de kinderen en volop vertier voor de ouders met live muziek en diverse activiteiten.
Simon en de kinderen hebben natuurlijk ook nog even heerlijk genoten van het prachtige weer met de goede wind.

zeilen met kinderen

Wilt u ook met kinderen aan boord zeilen?
Vraag ons welk schip het beste is daarvoor. Onze eigen ervaringen met kinderen delen we graag met u!
Let op duidelijke regels voor de kinderen bij manouvres, het afmeren etc. Als het maar duidelijk is wat wel en niet mag aan boord wordt het een stuk zorgelozer zeilen!
Ook de leukste havens met de beste speeltuinen weten we goed te vinden. Denk aan de kinderboerderij in Hindeloopen met kinderopvang, of de speeltuin in de compagnieshaven in Enkhuizen.

Zeilen met baby’s klinkt vaak eng, maar eigenlijk is dit nog het makkelijkste! Baby’s worden bijna nooit zeeziek en we zetten graag de Maxi-Cosi met u op de juiste plek zowel in de kajuit als in de kuip. Voor het slapen adviseren we om de zogenaamde koepel-tentjes mee te nemen. Het liefste met muggengaas. Hierdoor is de baby goed beschermd tegen muggen, en kunnen ze niet van het bed af vallen.

Kinderen vinden het heerlijk om te slapen tijdens het zeilen. Probeer dan ook eens om ’s avonds te zeilen! U kunt dan zelf genieten van de ondergaande zon terwijl de kinderen lekker liggen te slapen.