Skip to main content

Zeilboot huren Enkhuizen?

Enkhuizen is een geweldige plaats voor zeilers. Om te overnachten kunt u kiezen uit maar liefst 4 havens. Voor ieder wat wils!

Voor diegene die gezelligheid willen is er de Oude haven, waarbij je midden in het bruisende leven van Enkhuizen kunt afmeren. Een andere optie is de Marina Compagnieshaven, alwaar alle voorzieningen daar zijn!

Onderstaand ziet u een aantal van onze schepen welke wij verhuren vanuit Hoorn, slechts 2 uurtjes varen vanaf Enkhuizen!

Klik hier voor al onze schepen.

De compagnieshaven is een super moderne marina, voorzien van alle gemakken. Gratis WiFi, modern schoon toiletgebouw, havenwinkel, watersportwinkel, zeilmaker en jachtservice. Alles bij elkaar.
Als u de Compagnies haven binnenvaart in Enkhuizen vaart u door richting het havengebouw alwaar u een ligplaats voor de boot wordt toegewezen.
Voor kinderen is de compagnieshaven favoriet. Een leuke speeltuin is de verzamelplaats voor kinderen. En naast de speeltuin is Bar/Restaurant de “Mastenbar” waar de ouders dan weer van wat versnaperingen kunnen genieten na een mooie dag zeilen!

De oude haven in Enkhuizen is de meest gezellige plek om de boot af te meren. Als u geluk heeft is er nog een ligplek aan de kade vlak naast het Ankertje.
Om naar de oude haven te varen wordt de oude brug naast de drommedaris voor u geopend. U ligt uit de wind en midden in de bruisende gezelligheid.

Lees hier onze artikelen over Enkhuizen met alle nuttige informatie en verschillende havens in Enkhuizen