Skip to main content

Welk vaargebied zeil jij dit jaar graag rond?

Een typische bezigheid van zeilers in de winter is het plannen van een nieuw vaarseizoen met nieuwe bestemmingen om naartoe te zeilen! Interessant om te zien is dat zeilers bij uitstek ondernemend zijn. Ze hunkeren naar nieuwe uitdagingen, met mooie nieuwe vaargebieden.
Er zijn maar weinig zeilers die elk jaar op dezelfde plek een zeiljacht huren en daar rondvaren.
Wat ook typerend is, is dat de zeilers wel graag vasthouden aan de schepen die ze voorgaande jaren hebben gehuurd. Op zich logisch want zeilers hebben graag controle op het water, en het is dan ook erg fijn om het schip alvast te kennen. Voor ons is het natuurlijk ook een bevestiging dat onze schepen in goede staat zijn en dus bevallen bij onze klanten!

Er zijn veel mooie vaargebieden in Nederland. Als IJsselmeer specialist weten we hier van alles over te adviseren alvorens je op vakantie gaat. Lees ook eens onze artikelen over het IJsselmeer met de mooie havensteden zoals EnkhuizenLemmerMedemblik of Stavoren.

Het IJsselmeer is een prachtige regio, niet voor niets zien we erg veel buitenlanders hier rondvaren. Het IJsselmeer is prachtig beschut, en bij elke windrichting is er wel een mooie haven in het verschiet.

Wil je ook eens op het IJsselmeer varen? Bel ons dat op 0229 750 739 zodat we je kunnen adviseren welk jacht het beste is, en welke bestemmingen je vakantie helemaal top maken!