Skip to main content

Happy Face Curacao ?

yachtcharter ijsselmeer

Happy Face Curacao of IJsselmeer ?

Het seizoen is in aantocht! Boot Dusseldorf is aan de gang en binnenkort zal ook de Hiswa haar deuren openen. Tijd om een Happy Face op te zetten en een vakantie te boeken!

Curacao is een prachtige vakantiebestemming, maar waarom niet gewoon het IJsselmeer?
Witte stranden? Hebben we ook in onze Marina Kaap Hoorn,
Wind? Tja, Nederland staat bekend om haar goede winden in het seizoen, weinig storm, en het is bijna nooit wind-stil.
Zon? Natuurlijk is er wel eens een wolk voor de zon, maar dat houdt ook mooi de UV straling tegen zodat je niet al te snel verbrandt!
Zonder dollen; Curacao is natuurlijk een prachtig land, maar soms wordt wel eens vergeten hoe mooi Nederland is, vooral met al haar prachtige gebieden om te zeilen!
Nederland heeft een superklimaat in de zomer van april tm september. Temperaturen boven de 20 graden, watertemperatuur van het IJsselmeer is heerlijk om in te zwemmen en je hoeft er niet naartoe te vliegen!

Ontdek het IJsselmeer, en lees ons artikel eens over het IJsselmeer, of Zeeland. Het IJsselmeer heeft prachtige zeil mogelijkheden met gezellige steden als EnkhuizenLemmer en Stavoren.
Wilt u ook een Happy Face hebben dit seizoen op het IJsselmeer? Neem dan snel contact met ons op en informeer naar de goede deals en de nog beschikbare zeiljachten!

We hebben nog een paar mooie zeiljachten in Hoorn, zoals onze Dehler 34 of de Bavaria 35!